Lexibook Elektronska igra Gallows

Cena od 29,99 € do 31,15 €
Lexibook Elektronska igra Gallows
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Lexibook Elektronska igra Vislice

Ali vaši otroci radi igrajo besedne igre? Potem bodo oboževali modernizirano različico priljubljene igre Vislice – in to v elektronski obliki! Igrajte se z otroki ugibanje besed v časovni omejitvi, ko svetlobni in zvočni efekti dodajajo napetost in zabavo. Lexibook
Razpoložljivost je treba preveriti
29,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Elektronska igra Gallows

Predstavljamo elektronsko igrico Šibenica, ki na zabaven način spodbuja razmišljanje otrok in jim hkrati nudi odlično priložnost za učenje. Ta igra ima dve strani: mojstra in igralca, ki otrokom omogočata zamenjavo vlog. Mojster vnese besede, ki lahko vsebujejo do 8 črk, igralec pa jih poskuša uganiti. Igralec ima skupno 11 poskusov, da razkrije pravilno besedo in mora prvi uganiti 10 besed, da zmaga. Ko igralec ugane pravilno črko, jo mojster razkrije in s pritiskom na gumb odda zvočni signal. Igra ponuja štiri težavnostne stopnje – različico brez časovne omejitve, enostavno z 240 sekundami, srednjo s 120 sekundami in težko s 60 sekundami. Rezultati se beležijo na števcih, ki so vidni na obeh straneh, kar vam omogoča, da spremljate, kdo je bližje zmagi. Svetle vislice prikazujejo število preostalih priložnosti, zabavni zvočni učinki pa signalizirajo različne faze igre. Igro napajajo tri 1,5 V AAA/LR03 baterije (niso priložene v paketu). Predal za baterije lahko odprete z izvijačem (ni priložen v paketu). Besedne igre ne le širijo besedni zaklad in izboljšujejo slovnico, temveč otrokom omogočajo tudi vadbo črkovanja besed. Te igre spodbujajo strateško razmišljanje in odločanje, kar otroke nauči iskanja vzorcev, logičnega razmišljanja in reševanja problemov. Na ta način podpirajo tudi razvoj kritičnega mišljenja in analitičnih sposobnosti Ključne funkcije Igra Gallows v sodobni elektronski obliki Poučna igra, polna zabave in smeha Potek igre spremljajo svetlobni in zvočni učinki Izboljša besedni zaklad in slovnico Urjevanje poznavanja črk in črkovanja besed Dve igralni vlogi: Mojster (vnese besedo) in Igralec (ugani besedo) - otroci igrajo obe vlogi Mojster vnese besedo do 8 črk - za izbiro med 73 deli s črkami Igralec ima 11 poskusov, da ugane pravilno besedo Lučka vislic prikazuje število preostalih možnosti Cilj igre: najprej uganiti 10 besed Možnost dodajanja časovne omejitve: enostavno (4 minute), srednje (2 minuti), težko (1 minuta) Rezultat prikazan na obeh straneh Razvoj analitičnih sposobnosti, strateškega razmišljanja in odločanja v obliki zabave Napajanje: 3x 1,5 V AAA/LR03 baterije (niso priložene v paketu), prostor za baterije se odpre z izvijačem (ni priložen v paketu)
out of stock
31,15 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Lexibook Elektronska igra Gallows. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Lexibook Elektronska igra Gallows. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (3380743004358)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki