Oral-B Komplet električnih zobnih ščetk iO - 6 - bela in roza

Cena od 269,99 € do 414,99 €
Oral-B Komplet električnih zobnih ščetk iO - 6 - bela in roza
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Električna zobna ščetka ORAL-B iO6 bela+roza

Električna zobna ščetka ORAL-B iO6 bela+roza Oral-B električna zobna ščetka iO s svojo revolucionarno tehnologijo združuje edinstven okrogli nastavek za zobno ščetko Oral-B in nežne mikrovibracije za prijetno izkušnjo ščetkanja ter zdrave zobe in dlesni. Na ročaju je interaktivni zaslon, ki nudi osebno prilagojeno vodenje v realnem času. Ščetka ima pametni senzor pritiskanja, ki prikazuje optimalno stopnjo pritiskanja ter vas opozori, ko na zobe pritiskate preveč. Umetna inteligenca iO prepozna vaš stil ščetkanja ter vam z vsakodnevnim vodenjem zagotavlja učinkovitejše ščetkanje. Na voljo je 5 pametnih načinov ščetkanja: Daily Clean za vsakodnevno čiščenje, Sensitive za vse z bolj občutljivimi zobmi, Whitening za beljenje, Gum Care za dlesni ter Intense za bolj intenzivno čiščenje.V pakiranju sta dve polnilni ščetki iO, dva nadomestna nastavka za zobno ščetko in polnilnik.
in stock
269,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Oral-B iO Series 6 komplet magnetnih zobnih ščetk, bela in roza

ELEKTRO TEDNI – 40% popusta na izbrane gospodinjske aparate s promo kodo ETPOPUST40. Ponudba velja do 9.6.2024 oz. do odprodaje zalog. Komplet dveh električnih zobnih ščetk z revolucionarno iO tehnologijo za profesionalno in nežno ščetkanje zob. Oral-B iO Series 6 Duo ima interaktivni zaslon, pametni senzor pritiska in 5 pametnih načinov. Oral-B
Razpoložljivost je treba preveriti
329,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Oral-B Komplet električnih zobnih ščetk iO - 6 - bela in roza. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Oral-B Komplet električnih zobnih ščetk iO - 6 - bela in roza. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4210201381877)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki