Chicco Multifunkcijski zobni gel, 30ml

Cena od 3,14 € do 4,88 €
Chicco Multifunkcijski zobni gel
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Pomirjujoč gel za zobne gumije 30 ml

Zobna masaža in pomirjujoč gel za dlesni z izvlečkom kamilice je namenjen pomirjanju nelagodja pri rezanju mlečnih zob pri otrocih. Je varno za požiranje in brez okusa. Preprečuje kopičenje bakterij v ustni votlini. Dezinfekcijski učinek: Očisti in razkuži ustno votlino. Vsebuje Xylito (brezov sladkor) 1, ki je znan po svojih antibakterijskih učinkih. Ksilitol lahko uniči tudi škodljive bakterije v ustih, kar zmanjša karies. Vse to lahko pomaga pri preprečevanju vnetnih dlesni.Ksilitol je primeren za odrasle, otroke, diabetike in nosečnice. Pomirjujoč in osvežujoč učinek: kamilica olajša razdražene dlesni. Priporoča zobozdravniška zbornica v Italiji. Namenjena otrokom od 4. meseca dalje. Prostornina: 30 ml.
out of stock
4,10 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Chicco Multifunkcijski zobni gel, 30ml

Pomirjujoče za bolečine v dlesni zaradi vsebnosti kamilice. Gel je brez okusa in popolnoma varen za otroka, tudi če ga otrok pogoltne. Chicco
Razpoložljivost je treba preveriti
4,88 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Chicco Multifunkcijski zobni gel. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Chicco Multifunkcijski zobni gel. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8003670913771)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki