Smoby tobogan XS

Cena od 38,80 € do 40,31 €
Smoby tobogan XS
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Smoby tobogan XS, 90 cm, zeleni

Otroški tobogan SMOBY XS, z 90 cm drsne dolžine, je izdelan iz trpežne plastike in zasnovan v zeleni barvi. Omogoča priključitev na vrtno cev, iz katere voda nato prijetno škropi drsno površino in zagotavlja še več zabave. Primerno je za otroke od 2. leta starosti naprej. Smoby
Razpoložljivost je treba preveriti
38,80 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

SMOBY 310270 Tobogan XS zelen 90 cm

Plastični tobogan z dolžino tobogana 90 cm. Na drsnik je mogoče priključiti cev z vodo in tako navlažiti drsno površino za lažje in hitrejše drsenje. Tobogan je mogoče enostavno zložiti. Dimenzije tobogana: višina 75 cm, dolžina 125 cm, dolžina drsne površine 90 cm. Teža drsnika: 3,6 kg. Majhen tobogan, primeren za otroke od 2 let. Izdelana iz visoko kakovostne plastike. Drsnik je stabilen. UV zaščita zagotavlja dolgo življenjsko dobo barve. Izdelano v Franciji. Embalaža izdelka je dimenzije - 76 × 125 × 50 cm. Francosko podjetje Smoby Majorette je vodilno na trgu igrač. Podjetje proizvaja veliko paleto izdelkov. Ponuja igrače za malčke, predšolske otroke ter mlade dame in dečke.
out of stock
40,31 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Smoby tobogan XS. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Smoby tobogan XS. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (3032163102700)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki