Bino Hiša za punčke

Cena od 129,71 € do 137,06 €
Bino Hiša za punčke
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Hiša za lutke Bino, trinadstropna

Lesena hiška za punčke. Trinadstropna, barvita, robustna in vzdržljiva hiša s 13 dodatki. S popolnoma opremljenimi prostori, kot so kuhinja, dnevna soba, kopalnica in spalnica, vključno s talnim stopniščem, balkonom in dvigalom. Celovita oprema podpira nove ideje za igre, igranje vlog in ustvarjanje ideje o tem, kako voditi lastno gospodinjstvo. V igro za veliko družino lahko vključite brata ali sestro ali prijatelja in se tako naučite deliti vse skupaj. Na ta način tudi najmanjši otroci razvijajo socialne veščine. Tukaj domišljija nima omejitev! Primerno za otroke od 36 mesecev. Opozorilo: Otroci, mlajši od 3 let, uporabljajo le pod nadzorom odrasle osebe. Višina tal cca 20 cm. Dimenzije izdelka: približno 77x27x62 cm.
in stock
129,71 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Bino Hiša za punčke

Velika trinadstropna hiša za lutke ima stopnišče, dvigalo in teraso. Notranjost je izdelana iz lesa. Stene in tla so oblikovani v različnih sodobnih vzorcih. Hiša ima 5 popolnoma opremljenih sob. Deklice lahko za svoje lutke ustvarijo svoj domišljijski svet in razvijajo svojo domišljijo. Bino
Razpoložljivost je treba preveriti
137,06 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Bino Hiša za punčke. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Bino Hiša za punčke. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4019359835573)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki