Lenovo E1 Pro pametna ura, rozi/zlati/črni

Cena od 39,90 € do 67,99 €
Lenovo E1 Pro pametna ura
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

LENOVO E1 PRO-BK črna pametna ura

LENOVO E1 PRO-BK je najnovejša pametna športna ura z novim elegantnim dizajnom in čudovitim 1,44-palčnim HD zaslonom na dotik z ločljivostjo 240x240 in z 2,5D tankim in svetlim kaljenim steklom. E1 Pro je čudovita ura s funkcijami, kot so spremljanje nasičenosti krvi s kisikom (SPO2), spremljanje krvnega tlaka ter spremljanje srca in spanja. E1 Pro ima 180 mAh baterijo, ki zagotavlja 5 dni delovanja baterije ob normalni uporabi in podpira aplikacijo Lenovo Sports za povezavo naprave, ki jo lahko prenesete iz trgovine Play Store / App Store.
Razpoložljivost je treba preveriti
42,85 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

LENOVO E1 PRO-SL srebrna pametna ura

LENOVO E1 PRO-SL je najnovejša pametna športna ura z novim elegantnim dizajnom in čudovitim 1,44-palčnim HD zaslonom na dotik z ločljivostjo 240x240 in z 2,5D tankim in svetlim kaljenim steklom. E1 Pro je čudovita ura s funkcijami, kot so spremljanje nasičenosti krvi s kisikom (SPO2), spremljanje krvnega tlaka ter spremljanje srca in spanja. E1 Pro ima 180 mAh baterijo, ki zagotavlja 5 dni delovanja baterije ob normalni uporabi in podpira aplikacijo Lenovo Sports za povezavo naprave, ki jo lahko prenesete iz trgovine Play Store / App Store.
Razpoložljivost je treba preveriti
42,85 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Lenovo E1 Pro pametna ura, IP68, iOS + Android, zlato črna

Lenovo pametna ura E1 Pro je z 3,66 cm zaslonom ponuja merilnik krvnega tlaka in kisika v krvi, merilnik srčnega utripa, kalorij, možnost prejema sporočil, upravljanje kamere in glasbe ter prilagodljive oblike prikaza zaslona. Na voljo je tudi 8 načinov vadbe. Kompatibilna z android in ios operacijskim sistemom. Lenovo
Razpoložljivost je treba preveriti
43,70 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Lenovo E1 Pro pametna ura, iOS + Android, IP68, roza (E1Pro-GD PINK)

Lenovo E1 Pro pametno uro oblikuje 3.66 cm (1,44") velik barvni zaslon na dotik, kovinsko ohišje, 2.5D leče iz kaljenega stekla, vodoodpornost IP68, 8 različnih športnih disciplin, merilnik srčnega utripa in še mnogo več. Ura je roza barve in je združljiva z operacijskimi sistemi iOS in Android. Lenovo
Razpoložljivost je treba preveriti
48,89 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

LENOVO E1 PRO-GD (GOLD PINK) PAMETNA URA ROZA

LENOVO E1 PRO je najnovejša pametna športna ura z novim elegantnim dizajnom in čudovitim 1,44-palčnim HD zaslonom na dotik z ločljivostjo 240x240 in z 2,5D tankim in svetlim kaljenim steklom. E1 Pro je čudovita ura s funkcijami, kot so spremljanje nasičenosti krvi s kisikom (SPO2), spremljanje krvnega tlaka ter spremljanje srca in spanja. E1 Pro ima 180 mAh baterijo, ki zagotavlja 5 dni delovanja baterije ob normalni uporabi in podpira aplikacijo Lenovo Sports za povezavo naprave, ki jo lahko prenesete iz trgovine Play Store / App Store.
Razpoložljivost je treba preveriti
48,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

LENOVO E1 PRO-GD zlata pametna ura

LENOVO E1 PRO-GD je najnovejša pametna športna ura z novim elegantnim dizajnom in čudovitim 1,44-palčnim HD zaslonom na dotik z ločljivostjo 240x240 in z 2,5D tankim in svetlim kaljenim steklom. E1 Pro je čudovita ura s funkcijami, kot so spremljanje nasičenosti krvi s kisikom (SPO2), spremljanje krvnega tlaka ter spremljanje srca in spanja. E1 Pro ima 180 mAh baterijo, ki zagotavlja 5 dni delovanja baterije ob normalni uporabi in podpira aplikacijo Lenovo Sports za povezavo naprave, ki jo lahko prenesete iz trgovine Play Store / App Store.
Razpoložljivost je treba preveriti
49,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Lenovo E1 Pro pametna ura. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Lenovo E1 Pro pametna ura. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (6941192215572)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki