LEGO® Star Wars™ 75369 Robotski oklep Bobe Fetta™

Cena od 13,50 € do 16,99 €
LEGO® Star Wars™ 75369 Robotski oklep Bobe Fetta™
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

LEGO Star Wars 75369 Prestolna dvorana Boba Fetta

Predstavite otroke razburljivim gradbenim kompletom LEGO® Star Wars™ s to Robotsko obleko Boba Fett (75369) za igro in razstavljanje. Obleka, ki jo je mogoče namestiti ima odpiralno kabino za mini figuro LEGO Boba Fett, nosilec za njegov blaster blaster in velik jetpack z blasterjem za akcijsko igro. Minifigura LEGO Boba Fett ima svoj jetpack, ki ga lahko nosi v pilotski kabini svoje robotske obleke. LEGO
Razpoložljivost je treba preveriti
13,80 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

LEGO® Star Wars™ 75369 Robotski oklep Bobe Fetta™

Sodeluj z Bobo Fettom in se z njegovim robotskim oklepom odpravi v bitko! Pripni mu raketni nahrbtnik, lasersko puško pripni na robotski oklep in ga posedi v pilotsko kabino. Premakni roke in noge robotskega oklepa in ustvari strašljive poze. S švigajočim izstreljevalnikom na raketnem nahrbtniku robotskega oklepa in veliko lasersko puško za izstreljevanje žebljičkov nameri v sovražnike. Te lahko kdo ustavi?
in stock
15,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za LEGO® Star Wars™ 75369 Robotski oklep Bobe Fetta™. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka LEGO® Star Wars™ 75369 Robotski oklep Bobe Fetta™. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5702017462837)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki