LEGO® Ideas 21340 Zgodbe o osvajanju vesolja

Cena 49,99 €
LEGO® Ideas 21340 Zgodbe o osvajanju vesolja
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

LEGO® Ideas 21340 Zgodbe o osvajanju vesolja

Izključi potisnike in pusti mislim, da zaplavajo po vesolju s kompletom za sestavljanje LEGO® Ideje Zgodbe o osvajanju vesolja (21340). Prinaša 4 povezljive 3D razglednice iz kock, na katerih so prizori, ki so jih navdahnili ZF-miti, filmi, knjige in posterji iz let 1980. Ustvari kulske minimalistične LEGO posnetke observatorija za opazovanje kometov in zvezdnih utrinkov, lunarne postaje in luninega mrka, vesoljskega plovila, ki drvi skozi vesolje, in črne luknje. Sestavljajmo skupaj, razstavimo skupaj Vesoljsko dobra ideja za darilo za ljubitelje vesolja, astronomije in umetnosti. Sestavljive razglednice so odlične na mizi ali polici ali obešene na steni. Modele z lahkoto povežemo v en sam okras. V kompletu so ločena navodila za vsako razglednico, tako da je sestavljanje idealna aktivnost, v kateri uživajo prijatelji ali družinski člani. Dobrodošel v tvoji coni udobja Razišči LEGO komplete za odrasle, pazljivo ustvarjeno serijo navdušujočih modelov. Ne glede na to, kaj vam je pri srcu, boste našli sestavljalski projekt zase.
in stock
49,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

LEGO Ideje 21340 Zgodbe o vesoljski dobi

Adijo Zemlja. Dobrodošli, neskončne možnosti. Praznujte sanje in resničnost raziskovanja vesolja in izdelajte 3D razglednice po navdihu mitov, filmov, knjig in plakatov iz osemdesetih let. Zbirajte grafike raketoplana, luninih baz, črnih lukenj, luninih mrkov, različnih ozvezdij in še več. Pokažite razglednice posamično ali jih združite, da ustvarite zvezdno razstavo. LEGO
Razpoložljivost je treba preveriti
49,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za LEGO® Ideas 21340 Zgodbe o osvajanju vesolja. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka LEGO® Ideas 21340 Zgodbe o osvajanju vesolja. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5702017452135)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki