LEGO Harry Potter 76428 Hagridova koča: Nepričakovan obisk

Cena od 62,90 € do 74,99 €
LEGO Harry Potter 76428 Hagridova koča: Nepričakovan obisk
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

LEGO Harry Potter 76428 Hagridova koča: Nepričakovan obisk

Podajte se na novo pustolovščino v čarovniškem svetu s tem fantastičnim LEGO® Harry Potterjem Hagrid's Hut: Nepričakovan obisk (76428). Vključuje sestavljiv odpiralni model Hagridove koče z odstranljivo streho in dovršeno notranjostjo. 5 LEGO mini figur je prav tako vključenih v ta komplet Harry Potter World Famous Place. LEGO
Razpoložljivost je treba preveriti
62,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

LEGO® Harry Potter™ 76428 Hagridova koča: Nepričakovan obisk

Podoživi nepričakovani obisk Harryja Potterja™ in prijateljev v Hagridovi koči in odigraj vloge v drugih dogodivščinah iz čarovniškega sveta z igralnim kompletom za otroke LEGO® Harry Potter™ (76428). V njem je sestavljivi model Hagridove koče s snemljivo streho. Koča se odpre za preprost dostop do podrobne notranjosti. Tu je stol, da Hagrid™ sede nanj, zmajsko jajce, 2 od 14 zbirateljskih portretov z Bradavičarke™ in še več. Pred kočo je sestavljiva pasja uta za Hagridovega Čekana, ki poveča ustvarjalne igralne možnosti. Komplet s sestavljivo kočo enega od ikoničnih mest v Harryju Potterju s 5 LEGO minifigurami – Tu so Harry Potter, Hermiona Granger™, Ron Weasley™, Dreco Malfoy™ in Hagrid Ruralus, pa tudi figuri Norberta in Čekana. Če iščete najboljše Harry Potter rojstnodnevno darilo za otroke, stare 8+, je igrača za sestavljanje iz čarovniškega sveta odlična za samostojno igro in zabavno sestavljanje ali za skupinsko igro.
in stock
74,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za LEGO Harry Potter 76428 Hagridova koča: Nepričakovan obisk. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka LEGO Harry Potter 76428 Hagridova koča: Nepričakovan obisk. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5702017583105)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki