LEGO® Creator Mogočni dinozavri 31058

Cena od 11,45 € do 14,99 €
LEGO® Creator Mogočni dinozavri 31058
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

LEGO® Creator 3 v 1 31058 Osupljivi dinozaver

LEGO Creator 31058 Čudovit dinozaver, izdelovalec LEGO. Uživajte v odličnih dogodivščinah, polnih bučečega ropota z Neverjetnimi dinozavri 3 v 1! Zatresite tla pod vami s tem grozečim T. Rexom, ki ima svetlo oranžne oči. Odpri mu usta, da si lahko ogledaš zobe, ostre kot noži, se premikaš z ogromnimi kremplji, pa tudi z glavo in repom. V tem kompletu boste našli tudi ostanke T. Rexovega zadnjega plena! Prestrašite svoje prijatelje zahvaljujoč neverjetnemu dinozavru 3 v 1 T. Rexu, ki ima prožne sklepe, ogromne kremplje in odprtega papiga z ostrimi zobmi. Obnovite tega čudovitega dinozavra Creator 3 v 1 in zgradite triceratopsa ali pterodaktila. Lahko se spremeni v druge velike dinozavre; močan triceratops ali grozni pterodaktil. Število kosov 174 Za otroke od 7 let
out of stock
11,45 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

LEGO Creator 31058 Mogočni dinozavri

Vrni se v prazgodovino in spoznaj velikane, ki so vladali Zemlji milijarde let nazaj. LEGO
Razpoložljivost je treba preveriti
13,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

LEGO® Creator 3in1 31058 Mogočni dinozavri

Stresi tla s strašljivim tiranozavrom v temnozeleno-bež barvni kombinaciji, ki ima živooranžne oči. Odpri mu gobec in si oglej kot britev ostre zobe, nastavi ogromne kremplje in premakni mu glavo in rep. V kompletu so tudi ostanki tiranozavrovega zadnjega plena! Namesto tiranozavra lahko sestaviš druge mogočne dinozavre; močnega triceratopsa ali strašljivega pterodaktila.
in stock
14,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za LEGO® Creator Mogočni dinozavri 31058. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka LEGO® Creator Mogočni dinozavri 31058. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5702015867535)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki