LEGO® Creator Expert NASA vesoljsko plovilo Discovery 10283

Cena od 179,99 € do 185,29 €
LEGO® Creator Expert NASA vesoljsko plovilo Discovery 10283
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

LEGO® ICONS™ 10283 NASA vesoljsko plovilo Discovery

Nova zvezda v galaksiji LEGO® NASA. Svoji LEGO®vesoljski zbirki dodajte novi Space Shuttle Discovery. Praznujte čudesa vesolja s tem kompletom za sestavljanje LEGO® NASA Space Shuttle Discovery (10283) za odrasle. S 2354 kosi vam ta komplet omogoča izdelavo Space Shuttle Discovery in Hubblovega teleskopa, ki so ga leta 1990 izstrelili na Nasini misiji STS-31. S tem kompletom, polnim funkcij, občudujte neverjetne dosežke Discoveryja. Odprite tovorni prostor, v njega namestite Hubblov teleskop za njegovo misijo raziskovanja vesolja. Prilagodite elevone, aktivirajte podvozje za ponoven vstop in upravljajte z robotsko roko. Kabina se odpre, kjer razkrije smer leta in sredinsko palubo s sedeži za 5 članov posadke. Teleskop ima premične sončne celice in vrata z odprtino. Stojala vam omogočajo prikazovanje modela space shuttle in teleskopa posamezno ali skupaj. Odpravite se na raziskovanje vesolja s tem kompletom za sestavljanje LEGO® NASA Space Shuttle Discovery (10283) za odrasle. Občuduje avtentične lastnosti kot so odprt prostor za tovor, zložljivo podvozje, odpiranje kabine, premikajočimi se elevoni, vesoljska roka in 5 sedežev za posadko. Model Hubblovega teleskopa LEGO® vsebuje premične solarne panele in loputo, tako kot na pravi stvari. Iščete najboljše darilo za odrasle, ki imajo radi ustvarjalne projekte? Model space shuttle Discovery bo všeč vesoljskim navdušencem in vsem, ki želijo poglobljeni izziv pri gradnji, zaradi česar je odlično darilo. Komplet space shuttle Discovery je iz serije zbirateljskih gradbenih kompletov, zasnovanih za vse odrasle oboževalce LEGO®, ki cenijo dober dizajn. Je vrhunsko darilo za vse odrasle, ki radi sestavljajo. Model Discovery meri več kot 21 cm v višino, 54 cm v dolžino in 34 cm v širino, zaradi česar je popolna velikost za prikaz.
in stock
179,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

LEGO Icons 10283 NASA raketoplan Discovery

Čudite se vesoljskim čudesom s tem kompletom LEGO® NASA raketoplan Discovery. Zahteven komplet ponuja model vesoljskega plovila Discovery, pa tudi vesoljski teleskop Hubble. Odprite tovorni prostor in postavite vesoljski teleskop Hubble v orbito, da raziščete vesolje. LEGO
Razpoložljivost je treba preveriti
185,29 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za LEGO® Creator Expert NASA vesoljsko plovilo Discovery 10283. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka LEGO® Creator Expert NASA vesoljsko plovilo Discovery 10283. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5702016914061)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki