LEGO® City 60419 Policijski Otoški zapor

Cena od 81,19 € do 109,99 €
LEGO® City 60419 Policijski Otoški zapor
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

LEGO City 60419 policija in zapor na otoku

60419 LEGO® City Policija in zapor na otoku je dom najbolj zloglasnih kriminalcev v mestu, vendar imajo ti druge načrte! S tem neverjetnim igralnim kompletom, ki vključuje zapor na pečini, poln funkcij in različnih elementov, vas čakajo akcijske pustolovščine. Poleg tega vključuje helikopter, policijski čoln, ladjo, 3 minifigurice policistov in 4 minifigurice zapornikov ter figurici policijskega psa in morskega psa. LEGO
Razpoložljivost je treba preveriti
81,19 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

LEGO® City 60419 Policijski Otoški zapor

V LEGO® City Policijskem Otoškem zaporu (60419) so zaprti nekateri najbolj razvpiti zločinci v mestu, vendar imajo drugačne načrte! Čakajo te akcijske dogodivščine s tem osupljivim igralnim kompletom z zaporom na pečini, ki prekipevajo od podrobnosti in lastnosti. Vključuje tudi helikopter, policijski čoln, čoln, 3 minifigure policistov in 4 minifigure zapornikov ter figuri policijskega psa in morskega psa. Igrača zaporniški otok je polna notranjih podrobnosti za domišljijsko igro, vključno z nadzorno sobo, sobo za počitek za častnike, vhodno vežo, dvoriščem s skrivno loputo za izhod v sili, pesjakom, celico s posteljami in tunelom za pobeg, ki vodi do zapuščenega rudnika in pralnice za zapornike ter orodjem za beg iz zapora. Druge podrobnosti vključujejo pristajalno ploščad za helikopterje in steno pečine z razmajano skalo za eksploziven izhod. Z malčkom se podajte na razburljivo sestavljalsko pustolovščino z aplikacijo LEGO Builder. V njej lahko spremlja svoj sestavljalski napredek, poveča komplete in jih zavrti v pogledu 3D, ki prikaže končani model z vseh strani že med sestavljanjem.
in stock
99,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za LEGO® City 60419 Policijski Otoški zapor. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka LEGO® City 60419 Policijski Otoški zapor. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5702017583716)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki