Remington WSF5060 depilator

Cena od 20,90 € do 44,00 €
Remington WSF5060 depilator
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Damski brivnik REMINGTON WSF5060

Damski brivnik REMINGTON WSF5060Smooth and Silky ženski brivnik je zasnovan, da omogoča najboljšo gladko in enostavno izkušnjo britja pri ženskah. Zahvaljujoč njegovemu delovanju na baterije, je primeren za mokro uporabo- v kadi ali pod tušem- ali suho uporabo, s protizdrsnim ročajem pa Smooth and Silky ženski brivnik omogoča boljši nadzor kot tudi udobje. Zahvaljujoč njegovemu bikini nastavku za glavniček za prirezovanje ni le ustvarjen za noge, ampak je primeren tudi za uporabo pod pazduhami in na bikini predelu. Ne glede na vaše zahteve, ste lahko z Smooth and Silky ženskim brivnikom samozavestni, saj bo poskrbel za vse vaše osebne potrebe po urejanju ter vam pustil kožo gladko, negovano in brez dlačic.Ženski brivnik deluje na baterijeIzboljšana zmogljivost rezanja z dvojnim prestreznim prirezovalnikom in enojno folijo*Vlažilni trak z dodano aloe vero za nežno britjeVodoodporno-suha uporaba ali v kadi ali pod tušemProtizdrsni ročaj za nadzor in udobjeBikini nastavek za glavniček za prirezovanjeDelovanje na baterije ( 2x AAA vključeni)Čistilna krtačaKozmetična torbica2+1 leto garancije*v primerjavi s prejšnjim modelom Z Remingtonom dosežete izjemno mehko kožo brez dlak IZBOLJŠANA ZMOGLJIVOST REZANJAKombinacija prestreznega prirezovalnika in folije zagotavlja, da je vsaka dlačica ujeta, ne glede na dolžino, in tako prispeva k uživanju v hitrejši in uspešnejši izkušnji britja. VLAŽILNI TRAK Z ALOE VERO NEGUJE VAŠO KOŽOPogosto britje lahko pusti vašo kožo suho. Smooth and Silky ženski brivnik ima vgrajen vlažilni trak z dodano aloe vero, ki pomaga zaščititi vašo kožo in jo ohranja mehko in negovano.  
in stock
20,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Remington WSF5060 SMOOTH & SILKY Battery Operated damski brivnik

Dodatnih 30% popusta na izbrane artikle znamke Remington s promo kodo REMINGTON30. Ponudba velja do 2.6.2024 oz. do odprodaje zalog. Ženski brivnik z delovanjem baterije in drsnikom proti zdrsu. Remington WSF5060 Smooth&Silky je primeren za uporabo na suhem in pod prho. Dvostranski integrirani obrezovalnik skupaj s folijo, zagotavlja boljše rezultate britja. Remington
Razpoložljivost je treba preveriti
23,39 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Remington Ženski epilator WSF 5060, belo vijoličast

Ženski brivnik, trak z aloe vero za nežno britje Remington
Razpoložljivost je treba preveriti
41,20 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Remington WSF5060 ŽENSKI BRIVNIK

REMINGTON WSF5060 ŽENSKI BRIVNIK Remington
Razpoložljivost je treba preveriti
44,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Remington WSF5060 depilator. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Remington WSF5060 depilator. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4008496976171)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki